Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelí pražského uzenáře

fotka Zelí pražského uzenáře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zelí pražského uzenáře:

700 g ky­saného zelí  | 2 lžíce sádla  | 1 cibule  | dle chuti: mletá paprika  | dle chuti: cukr  | 2 klobásy  | 2 párky  | 4 kousky vařeného uzeného masa  | 4 lžíce kysané smetany  | Bramborové krokey:  | 800 g brambor  | 1 lžíce másla  | 1 vejce  | 150 g hrubé mouky  | 2 lžíce strouhanky  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: tuk na smažení

Postup přípravy receptu Zelí pražského uzenáře:

Kyselé zelí nakrájíme na krat­ší nudličky. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vmí­cháme mletou papriku, hned přidáme zelí, špetku cukru, šfávu ze zelí, několik lžic vody a dusí­me na mírném plameni, až zelí téměř změkne a velká část teku­tiny je odpařená. Na zelí položí­me klobásy, párky a uzené ma­so a ještě chvíli dusíme pod po­klicí, až je zelí měkké a uzeniny jsou dobře prohřáté. Při podávání na každou porci položíme lžíci smetany. Podáváme s bramborovými kroketami. Bramborové krokety: Brambory uvaříme ve slupce, horké oloupeme a necháme vy­chladnout. Nastrouháme je na jemno, přidáme změklé máslo (tj. pokojové teploty), prosátou mouku, strouhanku, sůl a rychle zpracujeme v těsto (dlouhým hnětením a stáním řídne). Z těs­ta uděláme váleček, nakrájíme jej na kolečka silná asi pět milimetrů a usmažíme je po obou stranách na tuku.



Fotky receptu Zelí pražského uzenáře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelí pražského uzenáře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !