Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřina se šípkovovou omáčkou

fotka Zvěřina se šípkovovou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zvěřina se šípkovovou omáčkou:

1000 g kýta nebo plec  | 150 g slanina  | 150 g tuk  | 500 g kořenová zelenina  | 200 g cibule  | 5 g divoké koření  | 1 ks citron  | 50 g rajský protlak  | 100 g hl. mouka  | 150 g šípková zavařenina  | 0,2 dcl červené víno

Postup přípravy receptu Zvěřina se šípkovovou omáčkou:

Maso našpikujeme a naložíme, pokud tedy máme dost času, zeleninu s cibulí orestujeme do zlatova, přidáme cukr, až se rozpustí přidáme protlak orestujeme a přidáme maso které jsme si i s nálevem dali před hodinou péct do trouby, měkké maso vyjmeme, omáčku zahustíme jíškou, provaříme, propasírujeme, přidáme víno a zavařeninu, dochutíme již dle chuti.


Fotky receptu Zvěřina se šípkovovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zvěřina se šípkovovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles