Postup přípravy receptu Bramborák s krůtím masem:
Uděláme si marinádu tak, že smícháme olej s grilovacím kořením a do této marinády dáme krůtí prsa, necháme je tam přes noc. Brambory a cuketu nastrouháme, přidáme nastrouhaný česnek, vejce, hladkou mouku, majoránku, kmín, sůl a pepř, zamícháme a uděláme těsto na bramboráčky. Poté pečeme malé bramboráčky o průměru 5 cm. Krůtí prsa si nakrájíme na větší kousky, opečeme na olivovém oleji a poté střídavě napichujeme na jehlici s bramboráčky. Cibule si uprostřed vykrojíme a plníme slaninou. Kuřecí maso s bramboráčkami a cibule dáme do pekáče, přidáme trochu oleje, podlijeme vodou a necháme zapéct. Pečeme asi 35 minut při 170 °C.