Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Candát na cibuli

fotka Candát na cibuli
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Candát na cibuli:

1 kg candáta  |  šťáva z 1 citrónu  | 25 dkg cibule  | 12 dkg žampiónů  | 5 dkg másla  | 2,5 dl horkého masového vývaru  | 1,2 dl bílého vína  |  sůl  |  pepř  | 3 lžíce smetany  |  pažitka

Postup přípravy receptu Candát na cibuli:

Vykuchaného candáta nakrájíme na plátky asi 2 cm, pokapeme citrónem a dáme do lednice uležet asi na 15 minut.
Cibuli nakrájíme nadrobno a krátce osmahneme na másle. Přidáme na plátky nakrájené žampióny a chvíli podusíme. Podlijeme masovým vývarem, vínem, osolíme a opepříme. Nyní pánev přikryjeme a asi 10 minut dusíme. Pak do vývaru vložíme osušeného canmdáta a 10 minut při nízké teplotě podusíme. Candáta vyndáme někam na teplé místo, aby nevychladl a pak hrnec sundáme z plotny a přimícháme smetanu a dochutíme kořením.
Servírujeme tak, že candáta položíme na talíř, omáčkou polijeme a posypeme nakrájenou pažitkou.
Příloha dle chuti - chléb, bílé pečivo nebo i brambory.


Fotky receptu Candát na cibuli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na cibuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !