Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát s ovocem

fotka Candát s ovocem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Candát s ovocem:

600 g candátu  | 60 g čerstvého hroznového vína  | 40 g mandarinky  | 40 g žampióny  | 20 g hladká mouka  | 1 dl smetana  | 20 g vlašské ořechy  | 30 g olej  | 20 g máslo  |  petrželová nať  |  sůl  |  muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Candát s ovocem:

Očištěného, vykostěného a staženého candáta nakrájíme na porce, posypeme mletým muškátovým oříškem a na oleji opečeme. Opečené porce z oleje vyjmeme. Ve vypečeném omastku podusíme žampióny. Současně na másle opečeme mandarinky, hroznové víno a ořechy. Podušené žampióny smícháme s opečeným ovocem a ořechy, poprášíme moukou, zalijeme smetanou a chvilku povaříme. Porce candáta přelijeme touto jemnou ovocnou šťávou a posypeme petrželovou natí.


Fotky receptu Candát s ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát s ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !