400 g sušenek nebo koupeného kakaového pečiva
| 150 ml do tuha ušlehané šlehačky, smíchané s 5 lžícemi aromatického likéru (pro děti nahraďte sirupem)
| 200 ml likéru (sirupu) na pokapání
| 250 g mascarpone
| 150 g čokolády na vaření, nalámané na kousky
Postup přípravy receptu Čokoláda k mlsání:
Pečivo rozdrobte do mísy. Na vodní lázni (nebo v mikrovlnné troubě) rozpusťte čokoládu a nechte ji trochu vychladnout.
Šlehačku s likérem spojte s mascarponema jemně do ní vetřete mírně vychladlou čokoládu.
Polovinu drobečků rozdělte na dno servírovacích sklenic. Pokapejte likérem a na něj lžící navršte polovinu čokoládovo-šlehačkového krému. Vrstvy zopakujte.
Fotky receptu Čokoláda k mlsání:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!