Použité suroviny receptu Čokoládová bublanina s třešněmi:
2 vejce
| 2 lžíce krupicového cukru
| 200 ml 12% smetany
| podle uvážení nastrouhané kůtry z 1/2 pomeranče
| 50 g hladké mouky
| 40 g kakaového prášku
| 1 lžíce prášku do pečiva
| na vymazání a vysypání formy oleje a mouky
| 250 g vypeckovyných třešní
Postup přípravy receptu Čokoládová bublanina s třešněmi:
Vejce, cukr, smetanu a pomerančovou kůru dobře vyšleháme, zasypeme prosátou moukou, kakaovým práškem a práškem do pečiva a promícháme. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané koláčové formy a poklademe třešněmi. Pečme na 180°C ai 20 minut.
Fotky receptu Čokoládová bublanina s třešněmi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!