Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušená slepice

fotka Dušená slepice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Dušená slepice:

1 ks slepice  | 50 g uzená slanina  | 50 g máslo  | 1 ks cibule  | 1 ks slepičí bujón  |  sůl, pepř  |  drcený kmín, majoránka

Postup přípravy receptu Dušená slepice:

Umytou slepici rozkrájíme na menší kousky. Na kostky nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme máslo a nadrobno nasekanou cibuli, kterou necháme zpěnit.



Vložíme kousky slepice, z každé strany je opečeme, osolíme, posypeme drceným kmínem, mletým pepřem, promícháme a za častého podlévání horkým vývarem ze slepičího bujónu dusíme doměkka. Dochutíme solí a majoránkou.



Dušená slepice se podává s uvařenými těstovinami nebo dušenou rýží.


Fotky receptu Dušená slepice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušená slepice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky