Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušení sledi s pórkem

fotka Dušení sledi s pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Dušení sledi s pórkem:

4 sledi  |  sůl  |  citrónová šťáva  |  olej  | 3 lžíce másla  |  zeleninový vývar  | 1 pórek  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Dušení sledi s pórkem:

Očištěné a omyté sledě vykostíme, osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a odložíme na chladné místo nebo do chladničky na 1 až 2 hodiny. Na rozehřátém oleji zpěníme na kolečka nakrájené očištěné pórky, přidáme odleželé porce sleďů, podlijeme trochou zeleninového vývaru a pod pokličkou na mírném ohni dusíme doměkka. Hotové rybí maso pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme drobné nasekanou zelenou petrželovou natí a podáváme s bramborami.


Fotky receptu Dušení sledi s pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušení sledi s pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles