Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Filé ze pstruha se špenátem v pivní omáčce

fotka Filé ze pstruha se špenátem v pivní omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Filé ze pstruha se špenátem v pivní omáčce:

30 g másla  | 4 filé ze pstruha  | 150 ml zeleninového vývaru  | 800 g brambor  | 1 - 2 bobkové listy  | 30 g mouky  |  sůl  | 100 g smetany ke šlehání  | 250 ml piva (světlého)  | 1 citron  |  cukr  | 2 cibule  |  bílý a černý pepř  | 1 kg špenátu  |  kopr  |  citron  | 6 - 8 kuliček pepře

Postup přípravy receptu Filé ze pstruha se špenátem v pivní omáčce:

Oloupeme obě cibule a jednu nasekáme nadrobno. Špenát očistíme a omyjeme. Brambory oškrábeme a uvaříme v osolené vodě (asi 20 minut). Máslo rozpustíme a podusíme v něm nasekanou cibuli. Zaprášíme moukou, zpěníme a za neustálého míchání podléváme vývarem, smetanou a pivem. Necháme vařit a dochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Omáčku držíme v teple.
Rybu omyjeme. Očistíme citron a nakrájíme na plátky. Druhou cibuli nakrájíme na špalky. 750 ml vody, citronové plátky, kousky cibule, sůl, bobkové listy a zrníčka pepře necháme vařit. Opatrně přidáme rybu a při nižší teplotě asi 3 - 4 minuty povaříme. Mezitím si v osolené vodě uvaříme špenát (asi 3 minuty).
Scedíme špenát i brambory. Pstruha opatrně vyjmeme. Brambory, špenát i filé poprášíme moukou a servírujeme na talíře s omáčkou. Zdobíme dle chuti koprem a citronem. Zbývající omáčku přelijeme do omáčkovníku a podáme na stůl. K tomuto pokrmu chutná nejlépe samozřejmě sklenice oroseného piva.


Fotky receptu Filé ze pstruha se špenátem v pivní omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filé ze pstruha se špenátem v pivní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky