Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Makrela na žampiónech:
500 g makrely
| 100 g žampiónů
| 3 lžíce oleje
| 2 větší cibule
| 2 malé pórky
| 1 lžíce sekané petrželky
| 1 stroužek česneku
| 1 lžíce worcesteru
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Makrela na žampiónech:
Na pánev dáme rozpálit olej a prudce osmažíme očištěnou a vykoštěnou rybu, kterou jsme předem nakrájeli na proužky. Měkké maso vyndáme na talíř a na pánev dáme omyté a nakrájené žampióny. Chvíli je podusíme a když jsou měkké, přidáme je k rybě. Na tuku osmažíme na kroužky nakrájenou cibuli nebo pórek a drobně nakrájený česnek, osolíme, opepříme, přidáme Worcester a lehce promícháme s rybou a houbami. Podáváme posypané naťí s tmavým chlebem.
Fotky receptu Makrela na žampiónech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!