Použité suroviny receptu Guláš ze slepice s uzeninou:
1 slepice
| 2 cibule
| 3 stroužky česneku
| dle chuti: sladká paprika a sůl
| 1 lžíce kečupu
| 2 nožky klobásy
| dle potřeby: tuk
Postup přípravy receptu Guláš ze slepice s uzeninou:
Slepici vykostíme a maso nakrájíme na kostky. Kostru můžeme použít na menší množství polévky. V kastrole rozehřejeme tuk, na kterém osmažíme nakrájenou cibulku a česnek, přidáme mletou papriku a na kostky nakrájené slepičí maso, osolíme a dusíme než maso změkne. Potom guláš zahustíme hladkou moukou a dochutíme kečupem. Do hotového jídla přidáme na kostky nakrájenou opečenou klobásu.
Fotky receptu Guláš ze slepice s uzeninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!