Použité suroviny receptu Hrušky s čokoládovým krémem:
6 hrušek
| 90 g cukru
| kousek citronové kůry
| trochu vody
| na krém:
| 50 ml šťávy z hrušek
| trochu vody
| 1 lžička bramborové moučky
| 50 g čokolády
Postup přípravy receptu Hrušky s čokoládovým krémem:
Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a dusíme na trošce vody s kouskem citronové kůry. Pak je zasypeme cukrem a vložíme do misek.
Do šťávy, kterou hrušky pustily přilijeme trošku vody, přidáme změklou čokoládu a bramborovou moučku rozmíchanou v troše studené vody. Krém mícháme na plameni do zhoustnutí. Čokoládovým krémem hrušky zalijeme a podáváme teplé nebo i chlazené.
Fotky receptu Hrušky s čokoládovým krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!