Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italská fazolová polévka

fotka Italská fazolová polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Italská fazolová polévka:

300g červených fazolí  | 3 mrkve  | 3 stroužky česneku  | 500 ml rajčatového pyré  | 1 rajský protlak  | 3 kostky masoxu  | 5 brambor  | 5 kuliček nového koření a pepře  | 3 lístky bobkového listu  | 1 kelímek zakysané smetany  | špetka soli, octa a cukru na dochucení

Postup přípravy receptu Italská fazolová polévka:

Fazole si namočte den dopředu a druhý den je povařte 20 minut v Papinově hrnci. 1/2 fazolí nechejte i s vodou v hrnci a druhou polovinu rozmixujte s protlakem a rajčatovým pyré tyčovým mixérem na kaši - ta poslouží jako jíška na zahuštění. Fazole v hrnci začněte vařit a přidejte na kostičky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou mrkem a koření. Po 10 minutách varu přidejte i jíšku a vše vařte dalších 10 minut. Polévku dochuťe ještě trochou cukru, soli popř. octa (protlak bývá kyselý).
Na talíři ji ozdobte lžíčkou zakysané smetany.


Fotky receptu Italská fazolová polévka:

Italská fazolová polévka
Italská fazolová polévka
Italská fazolová polévka
Italská fazolová polévka
Fotky vložil: katkina,,jessynka 
Hodnocení receptu Italská fazolová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !