Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečná dobrůtka

fotka Jablečná dobrůtka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Jablečná dobrůtka:

250 g tuk (Perla, Hera)  | 500 g hladká mouka  | 2 vejce  | 8 PL mléko  | 8 PL cukr moučka  | 1 PL citr. šťáva  | 1 KL citr. kůra  | Náplň:  | 1 kg jablka  | 1 ks vanilkový cukr  | 2 pudinkové prášky  | 8 lžic cukru

Postup přípravy receptu Jablečná dobrůtka:

Z ingrediencí zpracujeme těsto, rozdělíme na 2 poloviny, které vyválíme na velikost plechu. Jeden plát dáme na plech vyložený peč. papírem, pokryjeme připravenou jablečnou směsí, překryjeme druhým plátem těsta, propícháme na několika místech vidličkou, a pečeme asi 30 min. při 180°. Náplň: oloupaná jablka nahrubo nastrouháme (nebo pokrájíme na malé kousky), nasucho smícháme s cukrem a pudink. práškem a rozprostřeme mezi vyválené placky těsta.


Fotky receptu Jablečná dobrůtka:

Jablečná dobrůtka
Jablečná dobrůtka
Jablečná dobrůtka
Jablečná dobrůtka
Fotky vložil: neri,vilka 
Hodnocení receptu Jablečná dobrůtka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !