Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.09. 2025
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jáhlová bábovka

fotka Jáhlová bábovka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jáhlová bábovka:

150 g syrových jáhel  | 350 g polohrubé mouky  | 50 g sojové hladké mouky  | 200 g cukru  | 1 vejce  | 100 g oleje  | 50 g rozinek  | 150-200 ml vody nebo mléka  | 2 lžíce rumu  | 1 prášek do pečiva

Postup přípravy receptu Jáhlová bábovka:

Jáhly najemno rozmixujeme. Vložíme do mísy a zalijeme asi 80 ml vody nebo mléka. Potom jáhly necháme asi 1/2 hodiny bobtnat. Do nabobtnalých jáhel zašleháme vejce, přidáme cukr, rum, a spolu se zbytkem tekutiny postupně vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a sojovou moukou.
Přidáme oprané rozinky. Jáhlovou bábovku pečeme ve vymazené a vysypané formě asi 45 min. při 155-165°C.


Fotky receptu Jáhlová bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles