Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahody v želé

fotka Jahody v želé
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jahody v želé :

200 g jahod  | 20 g práškové želatiny  | 170 ml vody  | 150 ml jahodového sirupu

Postup přípravy receptu Jahody v želé :

Želatinu připravíme podle návodu na obalu, tekutiny dáme ale méně, než je uvedeno. Želatina musí mít tužší konzistenci.
Kompotované jahody pouze slijeme a uděláme z nich půlky.
Část tekuté směsi nalijeme do misek vypláchnutých studenou vodou a necháme trochu ztuhnout. Na první vrstvu rozložíme jahody a zalijeme zbylou želatinovou směsí. Necháme v lednici asi 2 hodiny, aby směs dobře zatuhla.

Před vyklopením jahodového želé necháme misku na několik sekund ponořenou v horké vodě, aby se nám od okrajů lépe uvolnilo.



Fotky receptu Jahody v želé :

Jahody v želé
Fotky vložil: molekova 
Hodnocení receptu Jahody v želé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !