Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonský kuřecí špíz

fotka Japonský kuřecí špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 70

Použité suroviny receptu Japonský kuřecí špíz:

1 ks kuře  | 2 ks velká cibule  | 2 lžíce cukr  | 4 ks zelená paprika  | 1/4 hrnku bílé víno  | 1/2 hrnku sójová omáčka  |  ocet  |  sů

Postup přípravy receptu Japonský kuřecí špíz:

Kuře vykostíme, maso nakrájíme na středně velké kousky tak, aby byly akorát na špíz.
Kosti z kuřete dáme vařit do vroucí vody (na hodinu). Vývar scedíme, přidáme sójovou omáčku, cukr, víno, sůl a necháme povařit. Můžeme do vývaru přidat 1/2 lžičky solamylu na zahuštění, ale není potřeba. Až bude omáčka hustá, sejmeme ji z ohně.
Na každý špíz napícháme kousky kuřecího masa, kolečka cibule a kousky papriky.
Rozehřejeme olej a vložíme do něj špízy s masem. Když je kuřecí maso měkké, vyndáme špízy a namočíme je v husté omáčce. Zbytek cibule nakrájíme na kolečka, osolíme a okyselíme octem.


Fotky receptu Japonský kuřecí špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonský kuřecí špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Komentáře receptu Japonský kuřecí špíz
Obrázek uživatelky
profil
Kosti dát vařit do vroucí vody? A to jako proč.., aby se kosti a zbytky masa zatáhly a vývar byl bez chuti? A nevím, jaké množství vody na kosti si měla na mysli, ale půlka lžičky solamylu zahustí tak 1 dcl a to do husta ještě možná stěží. Cukr sice také zahušťuje, ale vývar z kostí celého kuřete? Nevařím týden

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles