Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonský kuřecí špíz

fotka Japonský kuřecí špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 70

Použité suroviny receptu Japonský kuřecí špíz:

1 ks kuře  | 2 ks velká cibule  | 2 lžíce cukr  | 4 ks zelená paprika  | 1/4 hrnku bílé víno  | 1/2 hrnku sójová omáčka  |  ocet  |  sů

Postup přípravy receptu Japonský kuřecí špíz:

Kuře vykostíme, maso nakrájíme na středně velké kousky tak, aby byly akorát na špíz.
Kosti z kuřete dáme vařit do vroucí vody (na hodinu). Vývar scedíme, přidáme sójovou omáčku, cukr, víno, sůl a necháme povařit. Můžeme do vývaru přidat 1/2 lžičky solamylu na zahuštění, ale není potřeba. Až bude omáčka hustá, sejmeme ji z ohně.
Na každý špíz napícháme kousky kuřecího masa, kolečka cibule a kousky papriky.
Rozehřejeme olej a vložíme do něj špízy s masem. Když je kuřecí maso měkké, vyndáme špízy a namočíme je v husté omáčce. Zbytek cibule nakrájíme na kolečka, osolíme a okyselíme octem.


Fotky receptu Japonský kuřecí špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonský kuřecí špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Japonský kuřecí špíz
Obrázek uživatelky
profil
Kosti dát vařit do vroucí vody? A to jako proč.., aby se kosti a zbytky masa zatáhly a vývar byl bez chuti? A nevím, jaké množství vody na kosti si měla na mysli, ale půlka lžičky solamylu zahustí tak 1 dcl a to do husta ještě možná stěží. Cukr sice také zahušťuje, ale vývar z kostí celého kuřete? Nevařím týden
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles