Použité suroviny receptu Jehněčí nožičky na česneku:
4 jehněčí nožičky
| 8 malých brambor
| 4 malé cibule
| 1/2 palice česneku
| 750 ml masového vývaru
| 1 bobkový list
| 1 větvička rozmarýnu
Postup přípravy receptu Jehněčí nožičky na česneku:
V pekáči rozehřejeme olivový olej, opečeme v něm po všech stranách jehněčí nožičky a vyndáme je na talíř. Kousky cibule a česnek dáme do pekáče a orestujeme do světle hněda. Nožičky dáme zpět do pekáče, zalijeme vývarem a pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 70 minut. Přidáme brambory a pečeme dalších 20 minut.
Fotky receptu Jehněčí nožičky na česneku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!