Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachna po čínsku

fotka Kachna po čínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 210 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kachna po čínsku:

kachna  | 1 čajová lžička zázvoru  | 1 čajová lžička soli  | 1 ks pórku  | 1 čajová lžička mletého kmínu  |  badyán  | 5 polévkových lžic sojové omáčky  | 2 čajové lžičky koňaku  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Kachna po čínsku:

Promíchejte sůl s kmínem, zázvorem a badyánem a potřete kachnu na povrchu i uvnitř.
Vložte kachnu do nádoby, přidejte nakrájený pórek, sójovou omáčku a koňak.
Zakryjte a nechte odležet (asi 3 hodiny). Poté uvařte v páře (asi 3 hodiny).
Po uvaření osušte. Rozpalte olej (možno i ve fritovacím hrnci) a kachnu do něj ponořte.
Kachnu usmažte do červenofialova. Podávejte s ostrou omáčkou kim-chi, rýže



Fotky receptu Kachna po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachna po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice