Postup přípravy receptu Kachní prsa s pikatním zelím:
Kachní prsíčka omyjeme, osušíme a do vrchní strany uděláme šikmé zářezy. Česnek prolisujeme a rozetřeme s medem, sójovou omáčkou a kayenským pepřem. Směs vetřeme do masa a necháme odležet. Pórek a zelí drobně nakrájíme. Maso opečeme na rozehřátém oleji, zabalíme do alobalu a pečeme zhruba 15 minut v troubě a vyjmeme. Poté pórek a arašídy osmahneme ve vypečené šťávě, přidáme zelí, hrášek a krátce podusíme. Přilijeme omáčku a ještě 5 minut dusíme. Prsíčka nakrájíme na plátky, obložíme zeleninou a podáváme s rýží.
Fotky receptu Kachní prsa s pikatním zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!