Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní prsa s pikatním zelím

fotka Kachní prsa s pikatním zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kachní prsa s pikatním zelím:

150 g mraženého hrášku  | 500 g kachních prsou  | 1 lžíce medu  | 1 str. česneku  | 3 lžíce sojové omáčky  | svazek pórku  |  cayenský pepř  | 400 g čínského zelí  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce arašídů  | 1 sklenka čínské omáčky S-čchuan  |  rýže

Postup přípravy receptu Kachní prsa s pikatním zelím:

Kachní prsíčka omyjeme, osušíme a do vrchní strany uděláme šikmé zářezy. Česnek prolisujeme a rozetřeme s medem, sójovou omáčkou a kayenským pepřem. Směs vetřeme do masa a necháme odležet. Pórek a zelí drobně nakrájíme. Maso opečeme na rozehřátém oleji, zabalíme do alobalu a pečeme zhruba 15 minut v troubě a vyjmeme. Poté pórek a arašídy osmahneme ve vypečené šťávě, přidáme zelí, hrášek a krátce podusíme. Přilijeme omáčku a ještě 5 minut dusíme. Prsíčka nakrájíme na plátky, obložíme zeleninou a podáváme s rýží.


Fotky receptu Kachní prsa s pikatním zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní prsa s pikatním zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !