Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní prsíčka s hruškami

fotka Kachní prsíčka s hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kachní prsíčka s hruškami:

2 hrušky  | dle chuti: hrubá mořská sůl a provensálské bylinky  | 10 dkg brusinek  | 2 ks kachních prsíček  | 2 pomeranče  | 2 lžíce kachního sádla  | 10 dkg žampiónů  | 3 dl dezertního vína  | 3 lžíce cukru  | dle potřeby: olivový olej

Postup přípravy receptu Kachní prsíčka s hruškami:

Na kachních prsíčkách nařízneme kůži do tvaru mřížky, vetřeme bylinky a hrubou sůl. Hrušku přepůlíme, odstraníme jádřinec a každou polovinu nakrájíme na osminky. Do malého kastrůlku dáme víno a cukr, necháme trochu odvařit a přidáme hrušky, které necháme lehce zkaramelizovat. Na sádle a oleji opečeme kachní prsíčka, z každé strany asi 5 minut. Vyjmeme je a uchováme na teple. Do výpeku přidáme nakrájené žampiony, opečeme, přidáme brusinky a šťávu z pomerančů a necháme povařit. Kachní prsíčka při podávání nakrájíme na plátky, přelijeme šťávou se žampiony a obložíme hruškami.


Fotky receptu Kachní prsíčka s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kachní prsíčka s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !