Použité suroviny receptu Kapr s okurkovou omáčkou:
600 g kapra
| 30 g másla
| 20 g hladké mouky
| 300 ml smetany
| citrónová šťáva, pepř, sůl, sekaný kopr
| 1 sladkokyselá okurka
Postup přípravy receptu Kapr s okurkovou omáčkou:
Připravíme světlou jíšku, kterou za stálého míchání a podlévání smetanou povaříme na jemnou omáčku. Porce kapra vykostíme, pokapeme citrónovou sťávou a vložíme do omáčky. Osolíme, opepříme a přidáme drobné kostičky okurky. Vaříme na mírném ohni do měkka. Porce ryby dáme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nadrobno sekaným koprem.
Fotky receptu Kapr s okurkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!