Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapří steak se slaninou, cibulí a bylinkami:
1 kg kapřích filetů
| 150 g slaniny
| 1 cibule
| 1 lžíce hořčice
| 1 lžíce worchestru
| citr. šťáva
| máslo
| pažitka, libeček, rozmarýn, bazalka
| sůl
Postup přípravy receptu Kapří steak se slaninou, cibulí a bylinkami:
Filety nakrájíme na plátky, osolíme, potřeme hořčicí, pokapeme worcesterem a citrónovou šťávou. Rybu vložíme na pánev do rozehřátého másla kůží dolů a po obou stranách krátce opečeme.
Pak k filetům přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na nudličky pokrájenou slaninu. Všechno dozlatova orestujeme.
Nakonec přidáme nasekanou pažitku a ostatní bylinky.
Fotky receptu Kapří steak se slaninou, cibulí a bylinkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!