Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 23.05. 2025
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karamelový tvarožník

fotka Karamelový tvarožník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Karamelový tvarožník:

150 g krystalového cukru  | 2 dcl vody  | 5 ks vajec  | 250 g hladké mouky  | 2 lžičky jedlé sody  | 200 g krystalového cukru  | 1/2 kg tvarohu  | 250 g ztuženého tuku  | 150 g práškového cukru  |  vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Karamelový tvarožník:

Karamel připravíme tak, že 150 g cukru zalijeme 2 dcl vody a upražíme na karamel a necháme vychladnout. Těsto připravíme z 200g krystalového cukru, který utřeme s 5 žloutky a po lžičkách přidáváme karamel. 250 hladké mouky smícháme s 2 lžičkami jedlé sody a přidáme žloutky. Nakonec zlehka vmícháme sníh z 5 bílků. Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme cca 20 minut.



Na krém utřeme do pěny 1/2 kg tvarohu, 250 g ztuženého tuku, 150 g práškového cukru, 1 vanilkový cukr. Upečený plát rozřízneme na dvě části a naplníme krémem. Karamelový tvarožník pak necháme ztuhnout.


Fotky receptu Karamelový tvarožník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karamelový tvarožník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !