Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.07. 2025
Dnes má svátek Prokop
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karlovarské placky

fotka Karlovarské placky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Karlovarské placky:

500 g vařených brambor  | 500 g hrubé mouky  |  sůl, olej  |  náplň:  | 4 ks cibule  | 150 g uzených žebírek  | 1 ks malé lečo  |  pepř  | 50 g žampionů

Postup přípravy receptu Karlovarské placky:

Těsto si vypracujeme z vařených brambor a hrubé mouky, rozdělíme na bochánky, z kterých vyválíme placky a necháme v chladu. Připravíme si směs z uvařených brambor, na kousky nakrájených žebírek, které smícháme se zesklovatělou cibulí, žampiony a přidáme lečo, sůl a pepř. Placky naplníme směsí, přeložíme a smažíme na oleji.


Fotky receptu Karlovarské placky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karlovarské placky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !