Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.10. 2024
Dnes má svátek František
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krém brulée

fotka Krém brulée
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Krém brulée:

0,04 kg třtinového cukru  | 0,05 kg vanilkového cukru  | 0,4 l smetany  | 1/2 vanilkového lusku  | 4 - 5 žloutků

Postup přípravy receptu Krém brulée:

Podélně prokrojený vanilkový lusk povaříme a dáme zchladit. V misce promícháme žloutky, smetanu a cukr. Přelijeme do připravených zapékacích misek. Misky položíme do pekáčku, který jsme naplnili ze třetiny horkou vodou. Pečeme v předehřáté troubě přibližně 45 minut při teplotě 130°C, až je krém téměř tuhý. Necháme vychladnout. Přes síto posypeme vychlazený krém třtinovým cukrem. Pod rozpáleným grilem necháme cukr rozpustit, až na povrchu vytvoří zlatavě hnědou krustu. Krém Brulée podáváme vychlazený.


Fotky receptu Krém brulée:

Krém brulée
Krém brulée
Krém brulée
Fotky vložil: notburga 
Hodnocení receptu Krém brulée
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles