750 g krevet (velkých)
| 15 g másla
| 2 lžičky olivového oleje
| 1 menší cibule
| 1 fenykl (nebo celer)
| 1 menší paprikový lusk (červený)
| 1 stroužek česneku
| 2 lžičky pepře (čerstvě mletého)
| 2 lžičky rajského protlaku
| 1 lžíce brandy
| sůl
Postup přípravy receptu Krevety s fenyklem:
Krevety vyloupejte. Rozehřejte máslo a olej na pánvi. Nakrájejte cibuli i fenykl na širší plátky, papriku na nudličky a vložte do pánve. Duste téměř doměkka. Pak přidejte krevety, okořeňte solí a pepřem a za stálého míchání duste, dokud krevety nezmění barvu. Přidejte brandy a rajský protlak a krátce povařte.
Fotky receptu Krevety s fenyklem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!