0.5 kg kuřecích řízků
| balíček kukuřičných lupínků
| podle chuti a potřeby: sůl
| pepř
| olej
| vajíčko
| hl. mouka
| tatarka
| kečup
| pečivo
Postup přípravy receptu Křupavé miniřízečky:
Kuřecí řízky lehce naklepeme a nakrájíme na větší kousky tak 3 až 4cm velké. Osolíme,opepříme a obalíme v mouce vajíčku a rozdrcených lupínkách. Opečeme dozlatova a ihned podáváme. Kousky jsou křupavé. Hodí se jako občerstvení pro návštěvy. Opečené miniřízečky nandáme do misky a do malých mističek kečup a tatarku. Řízečky se namáčí v omáčkách a podáváme s pečivem. Stejně připravíme řízky k obědu. Ihned po upečení podáváme, za 2 hodiny již nejsou křupavé.