Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta se zakysanou smetanou

fotka Krůta se zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůta se zakysanou smetanou:

2 lžíce nasekané pažitky  | 15 dkg zakysané smetany  | 25 dkg žampionů  | 4 porce krůtích prsou  | 4 plátky slaniny  | 3 dkg másla  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 3 dkg hladké mouky  | 150 ml vývaru  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 špetku červené papriky

Postup přípravy receptu Krůta se zakysanou smetanou:

Na pánvi rozpustíte máslo. Když začne pěnit, přidáte krůtí maso, nakrájené na centimetrové proužky a za stálého míchání je asi 8 minut osmažíme. Maso vyjmeme z pánve a udržujeme je teplé. Oheň pod pánví ztlumíme, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, kroužky cibule, a půlky drobných žampionů, Za občasného míchání směs asi 5 minut smažíme, až cibule změkne. Přilijeme vývar, přivedeme jej k varu, a mícháme až omáčka zhoustne. Na pánev přidáme maso, směs osolíme a opepříme a přidáme trochu červené papriky. Zakryjeme a 5 minut zvolna povaříme, aby maso změklo. Přimícháme zakysanou smetanu a opatrně prohřejeme. Ozdobíme nasekanou pažitkou.



Fotky receptu Krůta se zakysanou smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta se zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !