Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí kapsa se čtyřmi druhy sýra

fotka Krůtí kapsa se čtyřmi druhy sýra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí kapsa se čtyřmi druhy sýra:

4 krůtí prsní řízky po 150 g  | 2 lžíce grilovacího koření  | 1 lžička sušeného rozmarýnu  | 1 lžička tymiánu  | 4 plátky hermelínu  | 4 plátky eidamu  | 50 g nivy  | 50 g mozzarelly  | 4 žampióny  | 4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Krůtí kapsa se čtyřmi druhy sýra:

Krůtí prsa naklepeme, okořeníme grilovacím kořením a posypeme tymiánem a rozmarýnem. Poklademe na ně po 1 plátku od každého ze 4 sýrů a žampióny nakrájené na plátky. Maso v půli přehneme, spíchneme jehlou nebo párátkem, pokapeme olejem a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.

Marinované maso grilujeme za občasného otáčeni a potírání zbylou marinádou doměkka, případně můžeme i zapékat v troubě. Podáváme s opékanými nebo americkými bramborami.


Fotky receptu Krůtí kapsa se čtyřmi druhy sýra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí kapsa se čtyřmi druhy sýra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !