Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí pečínka

fotka Krůtí pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Krůtí pečínka:

400 g masa ze spodního krůtího stehna  | špetka soli a pepře  | 4 lžíce oleje  | 1 červená cibule  | 4 stroužky česneku  | 100 ml bílého vína  | 0,5 kostky masoxu  | 2 mrkve  | 1 jablko

Postup přípravy receptu Krůtí pečínka:

Maso necháme v celku, osolíme a opepříme. Do pekáčku dáme olej a maso zprudka opečeme po obou stranách.
Přidáme nakrájenou cibuli a sekaný česnek. Orestujeme, podlijeme vínem, přidáme masox, na špalíčky pokrájenou mrkev a pečeme při 170 °C. Během pečení podléváme vodou a maso otáčíme. Po hodině přidáme dílky jablka a pečeme ještě 10 minut.


Fotky receptu Krůtí pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles