400 g masa ze spodního krůtího stehna
| špetka soli a pepře
| 4 lžíce oleje
| 1 červená cibule
| 4 stroužky česneku
| 100 ml bílého vína
| 0,5 kostky masoxu
| 2 mrkve
| 1 jablko
Postup přípravy receptu Krůtí pečínka:
Maso necháme v celku, osolíme a opepříme. Do pekáčku dáme olej a maso zprudka opečeme po obou stranách.
Přidáme nakrájenou cibuli a sekaný česnek. Orestujeme, podlijeme vínem, přidáme masox, na špalíčky pokrájenou mrkev a pečeme při 170 °C. Během pečení podléváme vodou a maso otáčíme. Po hodině přidáme dílky jablka a pečeme ještě 10 minut.
Fotky receptu Krůtí pečínka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!