Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí pečínka

fotka Krůtí pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Krůtí pečínka:

400 g masa ze spodního krůtího stehna  | špetka soli a pepře  | 4 lžíce oleje  | 1 červená cibule  | 4 stroužky česneku  | 100 ml bílého vína  | 0,5 kostky masoxu  | 2 mrkve  | 1 jablko

Postup přípravy receptu Krůtí pečínka:

Maso necháme v celku, osolíme a opepříme. Do pekáčku dáme olej a maso zprudka opečeme po obou stranách.
Přidáme nakrájenou cibuli a sekaný česnek. Orestujeme, podlijeme vínem, přidáme masox, na špalíčky pokrájenou mrkev a pečeme při 170 °C. Během pečení podléváme vodou a maso otáčíme. Po hodině přidáme dílky jablka a pečeme ještě 10 minut.


Fotky receptu Krůtí pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !