Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře po grabovsku

fotka Kuře po grabovsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře po grabovsku:

1 ks kuřete  | 100 g másla  | 3 ks cibule  | 1/2 lžičky mleté sladké papriky  | 1 lžička čerstvého estragonu  | 500 g brambor  | 4 ks rajčat  | 1 ks papriky  | špetka soli

Postup přípravy receptu Kuře po grabovsku:

Kuře opláchneme a rozdělíme na porce. V hrnci si rozpustíme máslo a vložíme porce kuřete. Opečeme ze všech stran dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, zaprášíme paprikou mletou, vmícháme estragon a podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou. Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a opečeeme na pánvičce. Rajčata spaříme a oloupeme a nakrájíme na kostičky. Papriku si nakrájíme na proužky. Orestované maso vyjmeme z hrnce a vložíme ho do pekáčku, přidáme osmažené brambory, oloupaná nakrájená rajčata, nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a dáme do trouby zapéct zhruba na 15 minut, při 180 °C.


Fotky receptu Kuře po grabovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře po grabovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !