Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí maso na fialovo

fotka Kuřecí maso na fialovo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí maso na fialovo:

400 g kuřecích prsou  | 30 g borůvek  | 100 ml vývaru (zeleninový, kuřecí)  | podle chuti sůl  |  pepř  |  olej  |  cukr

Postup přípravy receptu Kuřecí maso na fialovo:

Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej. Až se maso zatáhne, přidáme vývar a necháme 5 minut vařit, ať se trocha vyvaří. Asi 1-2 minuty před koncem přidáme borůvky, případně přidáme cukr nebo dokořeníme a zamícháme. Podáváme s bramborovou kaší.


Fotky receptu Kuřecí maso na fialovo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí maso na fialovo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky