Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí plátky pod brusinkovo-sýrovou peřinou

fotka Kuřecí plátky pod brusinkovo-sýrovou peřinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 64

Použité suroviny receptu Kuřecí plátky pod brusinkovo-sýrovou peřinou:

4 ks kuřecí prsa  |  brusinkový kompot  | 20 dkg tvrdý sýr  |  sůl  |  mletá červená paprika  |  olej

Postup přípravy receptu Kuřecí plátky pod brusinkovo-sýrovou peřinou:

Kuřecí prsa nařízneme a vytvoříme tak větší, ale tenký plátek. Osolíme a lehce potřeme mletou červenou paprikou. Na pánev dáme trochu oleje a maso zprudka opečeme, dokud není hotové. Do menší zapékací misky naskládáme opečené kuřecí prsa a na ně navrstvíme lžicí brusinkový kompot. Každý plátek kuřecího masa s brusinkovým kompotem bohatě posypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme jen do té doby, dokud se sýr zcela nerozteče na brusinkový kompot a vytvoří "peřinu".


Fotky receptu Kuřecí plátky pod brusinkovo-sýrovou peřinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí plátky pod brusinkovo-sýrovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !