Použité suroviny receptu Kuřecí prsa v omáčce s liškami:
120 g hermelínu
| dle chuti: sůl, bílý pepř, koriandr a estragon
| 600 g kuřecích prsou
| 2 žloutky
| 120 g lišek
| 50 g cibule
| 120 g uzené šunky
| podle potřeby: solamyl
| 1 smetana
Postup přípravy receptu Kuřecí prsa v omáčce s liškami:
Prsíčka rozřízneme, lehce naklepeme a okořeníme. Plníme směsí z šunky a sýra spojené žloutkem. Dochutíme čerstvými bylinkami. Zabalíme a potřeme směsí žloutků a solamylu. Pečeme 10 minut na pánvi po obou stranách. Ve výpeku orestujeme lišky, zalijeme šlehačkou, ochutíme koriandrem a estragonem. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Kuřecí prsa v omáčce s liškami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!