Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní buřtový guláš

fotka Letní buřtový guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Letní buřtový guláš:

1 svazek naťové cibulky  | 250 g drobných rajčat  | 4 plátky ananasu  | 1 konzerva meruněk  | 500 g buřtů nebo vídeňských párků  | 200 g dlouhozrnné rýže  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 lžíce másla  | 400 ml zeleninového vývaru  | 1 lžíce solamylu  | 1/2 kelímku smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Letní buřtový guláš:

Cibulku a rajčata opláchneme. Cibulku rozkrájíme na kousky a rajčata rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Meruňky i ananas necháme okapat a pak je rozkrájíme, meruňkovou šťávu uchováme.
Buřty šikmo nakrájíme
Rýži vaříme asi 20 minut v osolené vodě.
Na pánvi rozehřejeme tuk a buřty na něm opečeme. Hotové vyjmeme a na pánev přidáme cibulku a ananas. Dusíme přibližně pět minut. Pak zalijeme vývarem a meruňkovou šťávou. Necháme přejít varem.
Mezitím smícháme solamyl se smetanou a přilijeme do směsi. Nakonec přisypeme meruňky a rajčata, osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Letní buřtový guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Letní buřtový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !