Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Letní buřtový guláš

fotka Letní buřtový guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Letní buřtový guláš:

1 svazek naťové cibulky  | 250 g drobných rajčat  | 4 plátky ananasu  | 1 konzerva meruněk  | 500 g buřtů nebo vídeňských párků  | 200 g dlouhozrnné rýže  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 lžíce másla  | 400 ml zeleninového vývaru  | 1 lžíce solamylu  | 1/2 kelímku smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Letní buřtový guláš:

Cibulku a rajčata opláchneme. Cibulku rozkrájíme na kousky a rajčata rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Meruňky i ananas necháme okapat a pak je rozkrájíme, meruňkovou šťávu uchováme.
Buřty šikmo nakrájíme
Rýži vaříme asi 20 minut v osolené vodě.
Na pánvi rozehřejeme tuk a buřty na něm opečeme. Hotové vyjmeme a na pánev přidáme cibulku a ananas. Dusíme přibližně pět minut. Pak zalijeme vývarem a meruňkovou šťávou. Necháme přejít varem.
Mezitím smícháme solamyl se smetanou a přilijeme do směsi. Nakonec přisypeme meruňky a rajčata, osolíme a opepříme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Letní buřtový guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Letní buřtový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !