Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Likérové keksy

fotka Likérové keksy
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Likérové keksy:

400 g hladké mouky  | 100 g moučkového cukru  | 1 lžička prášku do pečiva  | 2 sáčky vanilkového cukru  | 2 polévkové lžíce vaječného likéru  | 200 g měkkého másla nebo hery  | 2 žloutky  | Náplň:  |  krémová náplň Dr. Oetker s příchutí vaječného koňaku  | 200 ml studeného mléka  | 3 lžíce moučkového cukru na ozdobu  | 125 g změklého másla

Postup přípravy receptu Likérové keksy:

Na vále promícháme všechny sypké suroviny. Přidáme likér, máslo a žloutky. Nožem suroviny zpracujeme a když jsou částečně spojeny, vypracujeme ručně těsto. Na pomoučeném vále po částech těsto vyválíme na asi 3 mm tenké pláty a libovolnou formičkou vykrajujeme keksy. Klademe na plech pokrytý pečícím papírem. Na polovině keksů vykrájíme středy menší formičkou nebo náprstkem. Pečeme v předehřáté troubě ( 180 °C asi 10 minut ).



Fotky receptu Likérové keksy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Likérové keksy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !