Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos v papíru s bylinkovou omáčkou

fotka Losos v papíru s bylinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Losos v papíru s bylinkovou omáčkou:

4 kusy filetů z lososa po 200 g, bez kůže  | 3 - 4 lžíce Bylinkové marinády Progast  | 10 g másla, rozpuštěného  | 8 tenkých plátků citronu, rozpůlených  | Bylinková omáčka:  | 315 ml rybího vývaru  | 80 ml suchého bílého vína  | 2 šalotky, nakrájené nadrobno  | 250 ml ušlehané šlehačky (husté a tuhé)  | 4 lžíce jemně nasekaných bylinek (např. kerblík, pažitka, petrželka, estragon).

Postup přípravy receptu Losos v papíru s bylinkovou omáčkou:

Lososové filety zcela vykostíme a potřeme Bylinkovou marinádou. Z papíru na pečení vystřihneme čtyři kola o průměru 30 cm. Každé kolo přeložíme napůl, poté znovu rozložíme a potřeme rozpuštěným máslem. Na jeden půlkruh každého papíru položíme plátek marinovaného lososa, na který poklademe plátky citronu. Rybu zakryjeme druhým půlkruhem papíru. Aby se kolo neotvíralo, papír pevně několikrát na obou stranách přeložíme. Přeneseme na plech a pečeme při 200 °C po dobu 10-15 minut (záleží na mase), aby byla ryba na dotek pevná. Nyní si připravíme bylinkovou omáčku. Do hrnce nalijeme vývar, víno a přidáme nakrájenou šalotku. Vše přivedeme k varu a necháme vařit, aby se objem tekutiny zmenšil o polovinu a zhoustl. Přidáme smetanu a necháme bublat několik minut, aby vše ještě zhoustlo. Ochutíme a vmícháme bylinky. Každému podáváme na talíři rybu ještě zabalenou a omáčku servírujeme zvlášť.


Fotky receptu Losos v papíru s bylinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos v papíru s bylinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky