Postup přípravy receptu Marinovaný kapr na královský způsob:
Rybí maso potřeme česnekovou marinádou Progast a necháme mimo chladničku marinovat minimálně na 1 hodinu. Rozpálíme olej, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, špetku soli a začneme dusit. Tykev nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli. Na pánev přihodíme také na kousky nakrájené houby a na kolečka nakrájené brambory. Vše důkladně osmahneme a okořeníme majoránkou a petrželkou. Až bude zelenina mírně podušená, přelijeme směs na pekáč. Marinované plátky
ryb vložíme na zeleninu. Zakapeme bílým vínem a pekáč zakryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 40- 50 minut při teplotě 180°C. Před dopečením
odstraníme na několik posledních minut alobal a rybí filé necháme na povrchu mírně opéct dočervena. Před podáváním ozdobíme plátky citronu.
Fotky receptu Marinovaný kapr na královský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!