Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pařížský biftek z mletého masa

fotka Pařížský biftek z mletého masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pařížský biftek z mletého masa:

1/2 kg mletého hovězího masa  | 1 cibule  | 1 vejce  | 2 steril. okurky /menší/  | 1 lžíce steril. řepy  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pařížský biftek z mletého masa:

Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme 8 tenkých bifteků, které položíme na krajíčky toastového chleba. Opékáme pomalu na pánvi nejdříve stranu s masem, potom otočíme a opečeme chleba (šťáva z bifteku se vsákne do toastu). Podáváme s vejci (volské oko) nebo pokapané kečupem, worcestrovou omáčkou apod.


Fotky receptu Pařížský biftek z mletého masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pařížský biftek z mletého masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !