Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 06.06. 2025
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baklažány plněné kuřecím masem

Baklažány plněné kuřecím masem
1. 02. 2008 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Baklažány plněné kuřecím masem : 1. Opláchnuté baklažány rozkrojíme podélně na půlky a ovaříme 10 minut v osolené vodě. 2. Vyndáme je, dužinu vydlabeme a část na jemno nakrájíme. 3. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém ... …více»

Andaluské bifteky

Andaluské bifteky
1. 02. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Andaluské bifteky : 1. Odblaněné, jemně naklepané steaky urovnáme do původního tvaru, potřeme po obou stranách olejem, osolíme okořeníme steakovým kořením a necháme chvíli odležet 2. Rýži uvaříme doměkka 3. Baklažány r ... …více»

Špagety s kuřecími vnitřnostmi

Špagety s kuřecími vnitřnostmi
31. 01. 2008 Vnitřnosti ++++++++++
Příprava receptu Špagety s kuřecími vnitřnostmi : Do většího kastrolu dáme zpěnit cibulku, přidáme 4 nakrájené stroužky česneku, zpěníme a přidáme nadrobno nakrájené srdce a žaludky. Za stálého míchání smažíme asi 10 minut. Přidáme nadrobno nasekanou ... …více»

Těstoviny se šunkou, mascarpone a šafránem

Těstoviny se šunkou, mascarpone a šafránem
31. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny se šunkou, mascarpone a šafránem: Dejte vařit do dostatečného množství vody mašličky. Do velké mísy dejte mascarpone se šlehačkou (nebo i samotnou šlehačku) a dejte do mikrovlnky ohřát asi 1,5 min, zamíchejte a znovu 1min. Osolte, ... …více»

Oříškový guláš

Oříškový guláš
31. 01. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Oříškový guláš: Játra ještě zmrazená nakrájíme na tenké nudličky. Na olej dáme cibuli, až je růžová, přidáme nadrobno pokrájený česnek (lze ho nadrtit na větším lisu na česnek). Jemně orestujeme, aby česnek nezhořkl. ... …více»
 

Pečínka v seně

Pečínka v seně
31. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečínka v seně: Troubu předehřejeme na 180°C. Do masa uděláme několik zářezů a dáme do nich kousky česneku. Olej rozehřejeme v pánvi a maso na něm za všech stran opečeme, asi 10 minut. Seno a tymián dáme do kastrolu ... …více»

Noční vepřové s fazolemi

Noční vepřové s fazolemi
31. 01. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Noční vepřové s fazolemi: 1. Troubu předehřejte na maximum. Cibuli, česnek a tymián dejte do pekáče. Navrch posaďte maso, potřete je olejem a vmasírujte do něj fenykl a sůl. Pečte asi půl hodiny, aby maso chytilo barvu; tep ... …více»

Vepřové pikatní maso

Vepřové pikatní maso
31. 01. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřové pikatní maso: Libové vepřové maso naklepeme a naskládáme do širší sklenice kam jsme si předem připravili směs z vajec, soli, sladké a pálivé papriky, hladké mouky, prolisovaného česneku, oleje, worcesteru, kečupu a ... …více»

Dušené telecí maso na šalvěji, bílém víně a smetaně

Dušené telecí maso na šalvěji, bílém víně a smetaně
31. 01. 2008 Telecí maso +_________
Příprava receptu Dušené telecí maso na šalvěji, bílém víně a smetaně: 1. Do pánve dejte olej a máslo a postavte ji na prudký plamen. Mouku nasypte na talíř a obalte v ní kousky telecího. Maso osmahněte v rozpáleném tuku dohněda za občasného otáčení; trvá to asi deset m ... …více»

Karbanátky na pivu

Karbanátky na pivu
31. 01. 2008 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Karbanátky na pivu : Nakrájíme housku na kostičky, zalijeme mlékem aby se houska nasákla. Přidáme mleté maso, pepř, papriku, hladkou mouku, vejce a osmahnutou slaninu nakrájenou na malé kostičky. Vše propracujeme a osolím ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !