![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Baklažány plněné kuřecím masem : 1. Opláchnuté baklažány rozkrojíme podélně na půlky a ovaříme 10 minut v osolené vodě.
2. Vyndáme je, dužinu vydlabeme a část na jemno nakrájíme.
3. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andaluské bifteky : 1. Odblaněné, jemně naklepané steaky urovnáme do původního tvaru, potřeme po obou stranách olejem, osolíme okořeníme steakovým kořením a necháme chvíli odležet
2. Rýži uvaříme doměkka
3. Baklažány r ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s kuřecími vnitřnostmi : Do většího kastrolu dáme zpěnit cibulku, přidáme 4 nakrájené stroužky česneku, zpěníme a přidáme nadrobno nakrájené srdce a žaludky. Za stálého míchání smažíme asi 10 minut. Přidáme nadrobno nasekanou ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny se šunkou, mascarpone a šafránem: Dejte vařit do dostatečného množství vody mašličky.
Do velké mísy dejte mascarpone se šlehačkou (nebo i samotnou šlehačku) a dejte do mikrovlnky ohřát asi 1,5 min, zamíchejte a znovu 1min. Osolte, ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Oříškový guláš: Játra ještě zmrazená nakrájíme na tenké nudličky. Na olej dáme cibuli, až je růžová, přidáme nadrobno pokrájený česnek (lze ho nadrtit na větším lisu na česnek). Jemně orestujeme, aby česnek nezhořkl. ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečínka v seně: Troubu předehřejeme na 180°C. Do masa uděláme několik zářezů a dáme do nich kousky česneku. Olej rozehřejeme v pánvi a maso na něm za všech stran opečeme, asi 10 minut. Seno a tymián dáme do kastrolu ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Noční vepřové s fazolemi: 1. Troubu předehřejte na maximum. Cibuli, česnek a tymián dejte do pekáče. Navrch posaďte maso, potřete je olejem a vmasírujte do něj fenykl a sůl. Pečte asi půl hodiny, aby maso chytilo barvu; tep ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové pikatní maso: Libové vepřové maso naklepeme a naskládáme do širší sklenice kam jsme si předem připravili směs z vajec, soli, sladké a pálivé papriky, hladké mouky, prolisovaného česneku, oleje, worcesteru, kečupu a ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené telecí maso na šalvěji, bílém víně a smetaně: 1. Do pánve dejte olej a máslo a postavte ji na prudký plamen. Mouku nasypte na talíř a obalte v ní kousky telecího. Maso osmahněte v rozpáleném tuku dohněda za občasného otáčení; trvá to asi deset m ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky na pivu : Nakrájíme housku na kostičky, zalijeme mlékem aby se houska nasákla. Přidáme mleté maso, pepř, papriku, hladkou mouku, vejce a osmahnutou slaninu nakrájenou na malé kostičky. Vše propracujeme a osolím ... …více»
|