![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce: Troubu předehřejeme na 160°C. Ramínko očistíme, rozkrojíme jako knihu a přikrojíme na tvar obdélníku a o stejné délce, jakou má panenka. Lístky tymiánu promícháme s petrželkou, solí, posypeme na plát ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dančí hřbet v cuketě : 1. Dančí hřbet nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem.
2. Cuketu v horké vodě spaříme (jen krátce), přendáme hned do studené vody a necháme vystydnout.
3. Plátky cuket vyndáme, osu ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Choucroute : 1. Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli, posypeme jalovčinkami, kmínem, pepřem, dáme bobkové listy, ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelné palačinky s uzeným masem : Očistěné zelí nakrájíme nadrobno a dusíme v malém množství vody. Měkké zelí scedíme, necháme okapat. Vejce rozšleháme s mlékem,poloh.moukou, solí, pepřem, přidáme zelí a na oleji usmažíme jako pal . ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené kuřecí nudličky: Kuřecí maso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, okořeníme, přidáme sojovou omáčku, bílé víno a necháme uležet. Nudličky pak obalujeme v hladké mouce, vajíčku rozšlehaném v mléce a strouhance. Smažíme ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsa v karamelu: Nejprve smícháme pepř, kari, sůl, skořici, mletý kmín a sladkou papriku. Oddělíme polovinu směsi a dáme do ní cukr. Promícháme, nasypeme na teflonovou pánev a necháme na mírném ohni pozvolna zkarameli ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená žebírka na kapustě : Kapustu rozpůlíme a odstraníme košťál. Listy kapusty a šunku nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Žebírka potřeme solí, pepřem, na oleji je opečeme v troubě. Potom je vyndáme a dáme . ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená tykev s masem : Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, opepříme a dusíme. Po 25 minutách přidáme k masu na nudličky nastrouhanou tykev, na kolečka nakrájená rajčat . ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté hovězí maso zapékané s bramborovou kaší: Oškrábané, umyté a na kousky nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě. Na 40 g másla osmažíme dozlatova nadrobno nasekanou cibulku. Přidáme maso. Osolíme, opepříme a přidáme trochu ... ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě: Omyté a osušené maso vložte do vhodné nádoby, osolte, posypte zázvorem, kmínem a přelijte olejem i pivem. Uložte na chladné místo a několik hodin marinujte; maso jednou otočte. Troubu předehřejte na 1 ... …více»
|