Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hořčicové kuře s petrželkou

Hořčicové kuře s petrželkou
1. 02. 2008 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Hořčicové kuře s petrželkou : Hořčici smícháme se žloutkem, lžící oleje a nasekanou petrželkou. Kuře naporcujeme na osm částí. Ze všech stran je osolíme a opepříme. Naskládáme na pekáček vytřený olejem a potřeme hořčicovou směsí. ... …více»

Gyrosové závitky s cuketou

Gyrosové závitky s cuketou
1. 02. 2008 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Gyrosové závitky s cuketou : Řízky z obou stran naklepeme. Cuketu nakrájíme na tenké plátky, osolíme a necháme okapat. Každý řízek z obou stran osolíme, opepříme a posypeme gyros kořením. Na maso položíme osušený plátek cukety, ... …více»

Česnekové kuře v kari

Česnekové kuře v kari
1. 02. 2008 Drůbeží maso ++++-_____
Příprava receptu Česnekové kuře v kari : Kuře rozčtvrtíme, omyjeme a osušíme. Čtvrtky kuřete ze všech stran osolíme. Česnek rozmačkáme, rozdělíme na čtvrtky a vetřeme ho ze všech stran do masa. V uzavřené míse necháme v chladu uležet do dr . ... …více»

Vepřoví ptáčci se zelím

Vepřoví ptáčci se zelím
1. 02. 2008 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Vepřoví ptáčci se zelím: Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a doprostřed dáme trochu opláchlého zelí. Zabalíme do masa a dáme do malého pekáčku vedle sebe. Podlijeme a dáme opéct. Po upečení vyjmeme ptáčky a z výpeku a hlad ... …více»

Vepřový brněnský řízek

Vepřový brněnský řízek
1. 02. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřový brněnský řízek: Vajíčka usmažíme na tuku se šunkou a hráškem, směs osolíme. Kýtu nakrájíme přes vlákno na větší tenké plátky, rozklepeme je, osolíme a naplníme směsí vajec. Pečlivě zabalené řízky podle potřeby spíchn ... …více»
 

Kuřecí řízek s bylinkovou omáčkou

Kuřecí řízek s bylinkovou omáčkou
1. 02. 2008 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Kuřecí řízek s bylinkovou omáčkou: Plátky kuřecího masa opláchneme a osušíme. Po obou stranách osolíme a pokapeme citronovou štávou. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a kuřecí plátky na něm při střední teplotě po každé straně ... ... …více»

Francouzský kohout na víně

Francouzský kohout na víně
1. 02. 2008 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Francouzský kohout na víně: Kuře opláchneme a svážeme nohy. Osolíme, opepříme. Ve velkém kastrolu rozehřejeme olej a kuře na něm ze všech stran opečeme. Vyndáme a dáme stranou. Do kastrolu dáme cibulky vcelku a houby. Na střední ... …více»

Pastýřské velikonoční jehněčí

Pastýřské velikonoční jehněčí
1. 02. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Pastýřské velikonoční jehněčí: 1. Odleželé, odblaněné a přebytečného tuku zbavené maso z jehněčí kýty namočíme na 24 hodin do kyselého mléka. 2. Pak je osušíme, osolíme a dusíme pod pokličkou, s trochou vody, cibulí, zeleninou a h ... …více»

Marinované jehněčí kotlety

Marinované jehněčí kotlety
1. 02. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Marinované jehněčí kotlety : 1. Jehněčí kotlety po obvodu a u kostí nařízneme, naklepeme. 2. Urovnáme je do mělké mísy, přidáme rozetřený česnek, několik lžic oleje, mletý pepř, sůl a pod pokličkou necháme několik hodin proležet ... …více»

Jehněčí kotlety s chřestem

Jehněčí kotlety s chřestem
1. 02. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí kotlety s chřestem : 1. Kotletky naklepeme, osolíme a posypeme oreganem i grilovacím kořením. 2. V pánvi na rozpáleném oleji maso po obou stranách orestujeme. 3. Vyndáme ho a uchováme v teple. 4. Do výpeku dáme nadrobn ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !