Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kebabče

Kebabče
11. 08. 2009 Skopové maso +++++_____
Příprava receptu Kebabče: Maso omyjeme, zbavíme šlach a blan, skopové také přebytečného loje. Pokrájíme na menší kusy a semeleme společně se žemlí předem namočenou ve vodě a vymačkanou. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný č ... …více»

Placičky z bramborového knedlíku

Placičky z bramborového knedlíku
11. 08. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Placičky z bramborového knedlíku: Bramborový knedlík nastrouhám na hrubém struhadle, taktéž sýr a salám. Přidám vejce, mléko, drobně krájenou cibulku sůl a pepř. Neuvádím množství mléka a vajec protože podle nálady a času udělám těsto ... …více»

Dušené ledvinky

Dušené ledvinky
11. 08. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Dušené ledvinky: Ledvinky důkladně vypereme, zbavíme močovodů, nakrájíme na plátky a vařící vodou spaříme. Necháme oschnout. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a na rozehřátém sádle osmažíme dorůžova. Přidáme ledvink ... …více»

Uzený bůček na rumunský způsob

Uzený bůček na rumunský způsob
11. 08. 2009 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Uzený bůček na rumunský způsob: Bůček uvaříme do poloměkka po vychladnutí nakrájíme na plátky tlusté asi 1 cm. Kysané zelí překrájíme a podusíme doměkka. Kastrol vymastíme sádlem, dno pokryjeme vrstvou zelí, jako druhou vrstvu dáme ... …více»

Kožlanské uzené

Kožlanské uzené
11. 08. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Kožlanské uzené: Uzené maso z pečeně nebo krkovičky uvaříme v dostatečném množství vody doměkka. To trvá asi 2 hodiny. Zatímco vaříme maso, rozehřejeme v kastrolu máslo, přisypeme mouku, zasmahneme a za stálého míchán ... …více»
 

Míchaná vejce se šunkou a majoránkou

Míchaná vejce se šunkou a majoránkou
11. 08. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Míchaná vejce se šunkou a majoránkou: V kastrůlku zpěníme cibulku do zlatova, přidáme na kostičky nakrájenou šunku necháme trochu osmahnout, po té přidáváme vajíčka a za stáleho míchání dochutíme majoránkou a solí s pepřem. Podáváme s peč ... …více»

Český vepřový guláš

Český vepřový guláš
11. 08. 2009 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Český vepřový guláš: Maso oplácheneme ve studené vodě a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na sádle. Když začíná zlátnout, přidáme maso, prudce opečeme, osolíme a pokmínujeme. Pak du ... …více»

Krůtí prsa na zázvoru, medu se zeleninou

Krůtí prsa na zázvoru,  medu se zeleninou
11. 08. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí prsa na zázvoru, medu se zeleninou: Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, stejně jako lilek a papriku. Krůtí nesolíme, ale zlehka obalíme v kukuřičném škrobu a zprudka opečeme na rozpáleném oleji, nejlépe v hluboké pánvi. Když se maso zavře ... …více»

Hamburský vepřový řízek

Hamburský vepřový řízek
11. 08. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Hamburský vepřový řízek: Řízky otřeme vlhkou utěrkou a po obou stranách dotenka naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každou porci položíme 50 g uzeného masa, 1/4 vejce vařeného natvrdo a 1/2 okurky. Pokládáme na ... …více»

Pečené bílé papriky s taveným sýrem

Pečené bílé papriky s taveným sýrem
11. 08. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Pečené bílé papriky s taveným sýrem: Na přípravu jsou vhodnější starší a šťavnatější papriky. Z papriky vykrojíme jádřinec, dovnitř natlačíme čtvrtinu obdélníku taveného sýra a plátek salámu nejlépe Herkules apod. Na pánvi na trošce olej ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !