Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rakouské hovězí řízky

Rakouské hovězí řízky
11. 08. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Rakouské hovězí řízky: Maso opláchneme, odblaníme, osolíme, naklepeme. Při naklepávání je sypeme strouhankou, kterou do masa po obou stranách zaklepáváme, pokud možno ce největší množství. Vejce rozklepneme do hlubokého tal ... …více»

Aténské citronové kuře

Aténské citronové kuře
11. 08. 2009 Drůbeží maso ++++-_____
Příprava receptu Aténské citronové kuře: Kuřecí stehna, cibuli nakrájenou na čtvrtky a na normální kusy nakrájené brambory dáme na velký hluboký plech. Citronovou štávu, vodu, vývar a olivový olej smícháme, přidáme prolisovaný česnek, vrchov ... …více»

Dušené roštěnky po znojemsku

Dušené roštěnky po znojemsku
11. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Dušené roštěnky po znojemsku: Maso oplácheneme, odstraníme všechen tuk, okraje několikrát nařízeneme, aby se při pečení nekroutily, na navlhčeném prkénku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. V kastrole ro ... …více»

Hovězí maso po stroganovsku

Hovězí maso po stroganovsku
11. 08. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí maso po stroganovsku: Odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na plátky silné asi 2 cm, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a prudce opečeme na rozehřátém másle. Přidáme na kol ... …více»

Vařené hovězí maso s křenovou omáčkou

Vařené hovězí maso s křenovou omáčkou
11. 08. 2009 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Vařené hovězí maso s křenovou omáčkou: Maso oplácheneme, vložíme do 1 1/2 litru vařící vody, přidáme oloupanou cibuli a sůl. Při vaření maso občas obrátíme. Vaříme doměka asi 2 hodiny, ale tak, aby se nedrobilo a nerozpadávalo. Mezitím roz ... …více»
 

Plněné závitky

Plněné závitky
11. 08. 2009 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Plněné závitky: Plátky po obou stranách naklepeme a osolíme. Na náplň vyškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme k ní nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme ji, přidáme stouhanku, sůl, pepř. Odstavíme z ohně a s ... …více»

Přírodní pečeně

Přírodní pečeně
11. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Přírodní pečeně: Maso opláchneme, odblaníme, osolíme a protkneme klínky slaniny. Na tuku necháme zpěnit nakrájenou cibuli a maso na ní po všech stranách opečeme. Opepříme a podlijeme 1 dl vody. Dáme dusit do trouby v ... …více»

Švédské závitky

Švédské závitky
11. 08. 2009 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Švédské závitky: Maso omyjeme a umeleme společně s předem uvařenými a oloupanými brambory. Do směsi přidáme vejce, 50 g navlhčené strouhanky, osolíme, opepříme a vypracujeme tuhé těsto. Lžící vykrajujeme kousky masa ( ... …více»

Domácí sekaná pečeně

Domácí sekaná pečeně
11. 08. 2009 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Domácí sekaná pečeně: Hovězí i vepřové maso omyjeme, zbavíme šlach, nakrájíme na větší kousky a semeleme společně s oloupanou cibulí a se žemlemi, které jsme předtím nalámali a namočili v mléce. Žemli před mletím vymačkáme ... …více»

Jihočeský jatřinec

Jihočeský jatřinec
11. 08. 2009 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Jihočeský jatřinec: Játra nakrájíme na nudličky, okořeníme a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, houby a znovu orestujeme. Zalijeme šlehačkou, necháme přejít varem a osolíme. Podáváme s bramborem nebo rýží. .. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !