![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí nudličky s chilli papričkami: Hovězí nakrájíme na nudličky. V pánvi rozpalíme olej a zprudka osažíme maso. Přidáme nakrájené chilli papričky, osolíme, opepříme, zalijeme kečupem a vodou, necháme chvíli dusit. Během dušení maso po ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s masem a lečem: Cibule nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na oleji na pánvičce. Přidáme mleté maso, osolíme, přisypeme mletou papriku a vše dusíme 20 minut. Pak přidáme lečo a dusíme ještě dalších 10 minut. Obvyklým z ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravská roštěnka: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Zelí podusíme na slanině - ochutíme kmínem a pepřem. Hotové zelí klademe na plátky masa, svineme a spojíme párátkem. Na tuku usmažíme cibuli, na ni vloží ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s rajčaty a zázvorem: Maso očistíme a odblaníme, zalijeme horkou vodou se solí, případně jednou kostkou hovězího nebo zeleninového vývaru a vaříme asi 50 minut.
Připravíme si velký pórek, 4 cm velký kousek zázvoru a masit ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tyčinky z mletého masa: Mleté maso, nakrájenou cibuli, vejce, sůl a pepř smícháme. Přidáme strouhanku. Sýr nakrájíme na hranolky, které obalujeme mletým masem - vzniknou nám válečky. Na rozehřátém tuku zvolna smažíme ze všec ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra s pórkem a zázvorem: Kuřecí játra důkladně propláchneme studenou vodou a nejlépe ve větším cedníku necháme okapat. Pak je rozkrájíme na větší kousky a promícháme se solamylem.
Omytý pórek nakrájíme na proužky a oloupaný ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové plněné placičky: Uvařené a oloupané zchladlé brambory prolisujeme nebo najemno nastrouháme. Přidáme trochu soli, rozšlehaná vejce, přisypeme mouku (přidávat pomalu dle potřeby někdy víc někdy méně, záleží na tom, jak ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halušky s uzeným masem a nivou: Z mouky, mléka, vajec a soli vytvoříme těsto. Pomocí lžíce oddělujeme noky, které vaříme ve vroucí osolené vodě. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky a smažíme na rozpáleném oleji. Maso nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Maďarský guláš: Na rozehřátém oleji dozlatova orestujeme pokrájenou cibuli, na ní krátce opečeme hovězí maso, které jsme nakrájeli na kostky, a až se maso zatáhne, přidáme mletou papriku, trochu kmínu a soli. Po chví ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Minutkový guláš z hovězí svíčkové: Na oleji dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme rajský protlak, mletou papriku, špetku kmínu, prolisovaný česnek, podle chuti chilli, orestujeme a zalijeme vývarem. Dochutíme solí a maj ... …více»
|